Известие

Collapse
No announcement yet.

Поръчкова Alfa Romeo 33 1.5 4x4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поръчкова Alfa Romeo 33 1.5 4x4

Имам един въпрос имам един познат който от близо 10 години има една Алфа 33.
    Та тази Алфа има някои екстри които до сега не бях виждал на 33-ка та дори и по нова като година.
    Според него колата е внесена от италия и там е била поръчкова за някаква видна личност.
    Та искам да ви питам дали е така или си е някакво ниво на обурудване.

Та колата има някакви странни седалки с всякакви ел джаджи надуване месетен на наклона разятягане на долната част памет и там другите му работи.
    Чистачки на фаровете и задното стъкло.
    4х4 знам че е серино и туг го има абе другите работи ще ги видите на снимките.
    Attached Files

Странни седалки !?
    Странно е че по копчетата няма никакви убозначения за функцията им , което ме навежда да мисълта че са някаква самоделка ,а и по начина покойто изглеждат май май са си чиста самоделка ! Другото е оригинално !
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RokFort Покажи съобщение

Та колата има някакви странни седалки с всякакви ел джаджи надуване месетен на наклона разятягане на долната част памет и там другите му работи.

Чета, чета и не мога да разбера какво пише

Много странно изпълнение, наистина не изглежда много достоверно, така да е излезнала от завода.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Тези копчета ,които са сложени на седалката са абсолютна фалшификация колега.Едната ми Алфа е такава и изобщо няма такова откровенно менте.Оригиналните копчета за прозорците са горе на таблото,което е видно от последната снимка.Вероятно са се развалили и не е намерил оригинал и е сложил тези боклуци.Не му се връзвай...

Comment

На мен ми се вижда, че копчетата долу не са за стъкла а за движението напред назад на седалката и по тази причина шофйрското копче не е толкова изтъркано.
          Наистина доста странно изглежда, но е възможно да да е правена за известна личност не в завода, а в някой сервиз, къето да са и "поприсадили" това онова по седалките...?
          Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
          Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Ми то ако беше за извесна личност нямаше да си земе 33 ка с руска ламарина !
            33 ката + ел седалки = някоя по-луксозна кола ! Ти кое би предпочел ?
            Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Ми през далечната 1987 или по-рано ако съм много запален фен на 33 бих си поръчал нещо такова, аз и в момента бих си поръчал Спринт по мои спецификации стига да можех да си го позволя и стига да можеше да ми я сглобят

Comment

И аз искам да си поръчам и 33-ка и Спринт

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

тап вапрос но каква е разликата между имола и обикновенната 33-ка
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
                    тап вапрос но каква е разликата между имола и обикновенната 33-ка

Колкото до поръчковата 33ка,поне да я беше измил или избърсал колата собственика преди да я снимаш.Все едно е рязал хляб в промишлени количества.
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                    Alfa Romeo 33

Comment

Хайде,не се впрягайте!Такава съм виждал в Янина.Само,че 4x4 ли беше,не знам.За копчетата за прозорците не знам.От тоя модел 33 копчетата,които съм виждал са между скоростния лост и ръчната.Няма ли някъде нещо написано.Ако е тунинг,все ще има някоя табела или надпис.Ако е тунинг , няма начин да не са пипали нещо и по двигателя.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Нищо лично колега Рокфорт ... в Толбухин половината ви коли са поръчкови

В краен случай да е някаква хай лайн серия ... ама чак за арабски шейхове, бегай
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Недеи така ще ни излезе име.
                          Просто питам дали наистина е така или е някаква преработка.
                          Човека който я кара е на около 60 години и я е взел така преди доста време.

Comment

моля сериозно питам има ли разлика между имола и тези на които не пише имаола нож сам и сам много зарибен на 33-ките за годините си сам карал много коли оба4е такажа не бях срещал паргава бясна и непослу6на
                            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

http://www.clubalfaromeo.com/?Section=7&Entry=196 чети
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                              X